Japansk Lifting

Japansk Lifting er en metode, hvor der anvendes en del teknikker skabt i det gamle Japan.

Metoden er kombineret med teknikker fra Ansigts Refleksterapi sorensensistemTM, sammensat i en behagelig manuel behandling af ansigtet, der samtidig virker på alle kroppens funktion.
Behandlingen er en blanding af dybe massageteknikker, akupressur og lymfedrænage.  Her arbejdes via nervesystemet, både muskulært og i hudlagene.

Disse metoder giver tilsammen gode resultater. Med denne behandling løftes og forynges ansigtet tydeligvis, hævelser og fine linjer reduceres og hudens tekstur forbedres. Samtidig tilføres ansigtet mere farve, glød og udstråling, eftersom spændinger, muskler og væv frigives.

Blodcirkulationen øges, fjerner toksiner, ilter væv og stimulerer produktionen af kollagen og elastin.

Teknikkerne, der anvendes, er bl.a. lange og dybe stræk på ansigtets muskler og væv. De bevægelser styrker strømmen af energien i meridianerne, ansigtsmusklerne og ansigtets nerver. Derved skabes der en afbalancering af ansigtet, men også af kroppen. Japansk Lifting har indflydelse på hele kroppen, fordi behandlingen indeholder stimulering af hele 24 punkter, som påvirker kroppens energisystem.

I Japan blev metoden brugt til at opretholde den frie bevægelighed i kroppen og vedligeholde både en fysisk og mental balance, og et smuk og afslappet ansigt, gennem energiske terapeutiske teknikker udført i ansigtet.

VIGTIGT: Behandlingen er meget effektiv, men for et blivende resultat kræver det 10-12 behandlinger, som helst skal ligge indenfor en måned, dvs 2-3 behandlinger om ugen. Behandlingen kan holdes ved lige i op til to år, med en opfølgende behandling ca. hver 6.-8. uge. Hver behandling varer ca. en time.

 

Denne behandling er den originale metode, også kaldet Japansk Cosmo Lifting. Behandlingen er udviklet af Lone Sørensen, som har vundet WHO-priser for sit arbejde med ansigtszoneterapi.

 

Bestil tid her

Omkring Forfatteren

Sebastian

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *